Tilburgs Bierfestival trekt kleine 2000 bezoekers

Tilburgs Bierfestival 2013 BierNederland

Met 22 graden, 19 bierbrouwerijen en een kleine 2.000 bezoekers kan er worden terug gekeken op een mooi Tilburgs Bierfestival. “Het T DRINKS Tilburgs Bierfestival vond dit jaar voor de achtste keer plaats en was de drukste editie tot nu toe”, zegt initiatienemer Annie van Bergen.

Mark van Bergen van het Tilburgs Bierfestival vult haar aan: “Een primeur voor de regio was de jonge Tilburgse brouwerij St Juttemis, die haar bieren vanaf nu ook in de winkel gaat verkopen.  Ook was de line-up van dit jaar flink anders dan andere jaren, met veel nieuwe namen. Het was een ontdekkingstocht voor de bezoekers, maar ook voor de organisatie met zoveel nieuwe smaken!”

Verder stond er voor het eerst het Cocktaillab. Met bier als basis maakten zij de mooiste brouwsels. Alles bij elkaar een mooie editie en zeker niet de laatste.  “Volgend jaar weer!”, aldus Annie van Bergen.

BierNederland

BierNederland brengt nieuws over Nederlandse bierbrouwerijen, bierproeverijen en bierfestivals. Samen met bierkenners, liefhebbers en enthousiastelingen werkt het samen om het Nederlandse bier verder op de kaart te zetten.

Top