Meibockfestival 2013

meibockfestival-amsterdam

Samen met Brouwerij de Prael organiseert PINT Regio Noord-Holland voor de vijftiende keer het Meibockfestival. De organisatie is bijzonder blij dat zij dit keer weer terecht kunnen in het monument van Pierre Cuypers aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam. De kerk biedt die dag onderdak aan een ruime keuze van Meibocken en andere voorjaarsbieren uit binnen- en buitenland. Veel bieren van tap, bekend en vooral minder bekend, een aantal van fles en als elk jaar weer een aantal primeurs. Allemaal bieren gebrouwen voor het seizoen van de lente. De bieren kunnen geproefd worden uit het gloednieuwe 15cl glas van PINT Regio Noord-Holland.

Datum 21 april 2013
Locatie  Posthoornkerk, Amsterdam
Toegang  Gratis
Betaalwijze  Munten
Website  Meibockfestival 2013

 

Aanwezige brouwerijen

Details worden nog bekend gemaakt.

 

Symposium en netwerken

In april 2012 is voorafgaand aan de tweede editie van Bierfestival Groningen een symposium georganiseerd. Het doel is om dit symposium nog verder uit te breiden tot één grote netwerkgelegenheid. Het symposium in 2013 zal plaatsvinden op vrijdag 12 april van 15.30 uur – 17.00 uur. Daarna is er de mogelijkheid om samen een hapje en drankje te nuttigen.
Het symposium biedt standhouders, genodigden en relaties een unieke kans om te netwerken met iedereen die een rol speelt op het gebied van bier. Standhouders die een bezoek willen brengen aan het symposium dienen om uiterlijk 15.00 uur klaar te zijn met de opbouw van de stand.

Het symposium wordt begeleid door Henri Reuchlin. Diverse nationale en internationale bekenden uit de bierwereld zullen deelnemen aan deze bijeenkomst. Het onderwerp van het symposium zal in de volgende nieuwsbrief gepresenteerd worden.

 

Meer informatie Meibockfestival

Meer informatie over het Meibockfestival kunt u vinden op de website:
Meibockfestival 2013

BierNederland

BierNederland brengt nieuws over Nederlandse bierbrouwerijen, bierproeverijen en bierfestivals. Samen met bierkenners, liefhebbers en enthousiastelingen werkt het samen om het Nederlandse bier verder op de kaart te zetten.

Top