BierLab komt met voorselectie WK Bieren

bierlab-voorselectie-wk

In aanloop naar het WK voetbal pakken veel bedrijven uit met oranje arrangementen en producten. In de bierwereld is dat uiteraard niet anders, waarbij Heineken de kroon spant. Dit WK komt echter ook nieuwkomer BierLab met een geslaagde oranje actie. Zij maakten een voorselectie Nederlandse oranje bieren, zodat eenieder ook tijdens het WK kan genieten van Nederlands bier.

Hoe werkt het

Het principe is simpel. Alle Nederlandse bieren met oranje etiket kwamen in aanmerking, waarbij uiteindelijk een selectie is gemaakt van voornamelijk blonde, toegankelijke bieren. De zeventien geselecteerde bieren zijn los aan te schaffen, zodat het mogelijk is je eigen favoriete elf samen te stellen. Uiteraard is het een gimmick, maar het promoot het Nederlands bier en dat is in onze ogen altijd een goede actie.

Bij BierNederland hebben we daarom ook een selectie gemaakt:

Over BierLab

De online bierwinkel BierLab is vorig jaar gestart vanuit het bierabonnement, maar heeft zich de afgelopen tijd ontwikkelt tot een van Nederlands grootste online biershops. Een groot deel van de bieren is afkomstig uit Nederland. Dat uitgerekend zij met dit concept komen is daarom niet verrassend.

BierNederland

BierNederland brengt nieuws over Nederlandse bierbrouwerijen, bierproeverijen en bierfestivals. Samen met bierkenners, liefhebbers en enthousiastelingen werkt het samen om het Nederlandse bier verder op de kaart te zetten.

Top