Bierfestival Oirschot

Bierfestival Oirschot 2013

Het bierfestival Oirschot wordt op 9 mei, hemelvaartsdag, voor de zesde keer georganiseerd. In 2012 trok het bierfestival reeds ruim 800 bezoekers naar brouwerij de Kroon aan de Koestraat in Oirschot. Het is georganiseerd in samenwerking met speciaalbier cafe Buitenlust en Cafe Vingerhoets. Het bierfestival Oirschot is een heerlijk festival waarbij bierliefhebbers gezamenlijk speciaal bier kunnen drinken.

 

Datum  9 mei 2013
Tijd  12.00-20.00
Locatie  Brouwerij Oirschot’s bier
Toegang  29,50 Euro
Meer informatie   Facebookpagina

 

Aanwezige brouwerijen

Het bierfestival Oirschot staat dit jaar in het teken van Brabantse bieren. De provincie kent een een rijke biercultuur, die de organisatie tijdens dit bierfestival nog eens extra onder de aandacht wilt brengen. Van 12.00 tot 20.00 uur presenteren verschillende brouwerijen uit Brabant hun bieren. Hierbij worden minimaal 30 speciaal bieren aangeboden.

 

Activiteiten

Naast het bier proeven, worden er allerlei andere activiteiten georganiseerd. Hobby brouwers kunnen hun bier laten proeven, er is een verzamelmarkt en een veiling van bierproducten van de oude Brouwerij de Kroon. Ook zal er gedurende de dag passende muziek over het terrein klinken, kastelein Leon zal zeker zorgen voor uw vermaak. Naast het bier kan de festivalganger zich ook tegoed doen aan heerlijk eten. Het belooft daarom een heerlijke dag te worden voor de echte bierliefhebber.

 

Meer informatie Bierfestival Oirschot

Er rijden speciaal ingezette bussen vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar dit prachtige bierfestival. Nadere informatie hierover is te verkrijgen bij de organisatie, telefoon 06-41904295. Groepen groter dan 40 personen kunnen in overleg een eigen opstapplaats aanmelden!

Meer informatie over het bierfestival Oirschot kunt u vinden op de facebookpagina.

BierNederland

BierNederland brengt nieuws over Nederlandse bierbrouwerijen, bierproeverijen en bierfestivals. Samen met bierkenners, liefhebbers en enthousiastelingen werkt het samen om het Nederlandse bier verder op de kaart te zetten.

Top