Bierfestival BREWDA in eerste weekend september

Op 3 en 4 september zal in Elektron (Belcrumweg 19, Breda) de derde editie van Breda’s enige echte ambachtelijk bierfestival BREWDA plaatsvinden. Er zullen 19 verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland aanwezig zijn.

Twee eerdere edities waren een groot succes, waardoor de organisatie heeft besloten het festival te verlengen met een extra dag. Vorig jaar kwamen er er 1900 bezoekers langs, nu worden er 3000 bierliefhebbers verwacht.

Gevarieerd aanbod aan brouwerijen

Ook dit jaar is er weer een zeer divers aanbod aan brouwerijen. Zo zullen rijzende sterren als De Molen, Het Uiltje, Natte Gijt en Oedipus hun kunsten komen vertonen maar ook lokale helden als Bliksem, LOC en Ramses zijn van de partij.

Bovendien zullen op beide dagen gerenommeerde internationale brouwerijen aanwezig zijn. Wat te denken van Caldera Brewing Company uit Amerika,Weird Beard Brewing Co. uit Groot-Brittannië en In Peccatum uit Spanje!

Tickets (vanaf 15,-) zijn te bestellen via

brewda.brouwerijfrontaal.nl

BierNederland

BierNederland brengt nieuws over Nederlandse bierbrouwerijen, bierproeverijen en bierfestivals. Samen met bierkenners, liefhebbers en enthousiastelingen werkt het samen om het Nederlandse bier verder op de kaart te zetten.

One Comment;

 1. kuppeveld said:

  Graag een vermelding op u site
  Alvast bedankt
  Speciaal bierfestival Grave
  Op 3 september vindt alweer het 3e Speciaalbier festival in Grave plaats. Dit is het grootste bierfestival vanhet Land van Cuijk in Grave aan de Maas.
  Op 3 september vindt alweer het 3e Speciaalbier festival in Grave plaats. Deze zal plaats vinden aan rivier de Maas op de Loswal (Maasstraat Grave 5361GG). Meer dan 20 brouwerijen uit binnen- en buitenland zijn aanwezig. Ook zijn er wat kleinere brouwerijen die hun uiterste best gaan doen. Ook zijn er diverse stand met hapjes en andere dranken. Muziek en optredens gaan deze hele middag de bierdrinker een onvergetelijke dag verzorgen.
  Klik op de Facebook link voor meer informatie.
  https://www.facebook.com/Speciaal-bier-festival-Grave-3-sept-2017-1555010588100051/

Top