Aankondiging: Nederlands Bierfestival Den Haag 2013

nederlands-bierproeffestival-den-haag-2013-biernederland

Het Nederlands Bierfestival Den Haag 2013 opent de week van het Nederlands Bier op 23 mei. Het driedaagse bierfestival wordt geopend door burgemeester Jozias van Aartsen. Tijdens het festival schenken ruim 30 Nederlandse brouwerijen hun speciaalbieren.

Datum  23 mei 2013 | 18.00-22.0024 mei 2013 | 16.00-22.0025 mei 2013 | 12.00-2100
Locatie  Spuiplein Den Haag
Toegang  11 euro (inc. proefglas en 3 muntjes)
Betaalwijze  Munten (1 munt is 1,75 euro)
Website  Week van het Nederlandse bier

Aanwezige Bierbrouwerijen

Tijdens het Nederlands Bierfestival Den Haag 2013 waren afgelopen jaar 30 bierbrouwerijen aanwezig. Dit jaar is dat verder uitgebreid tot 34 Nederlandse bierbrouwerijen. Cees-Jan Adema, Directeur Nederlandse Brouwers, is daar erg trots op en is zeer positief over de locatie: “Dit jaar is er zelfs sprake van een intensieve samenwerking tussen Nederlandse Brouwers, gemeente Den Haag en vele Haagse ondernemers, met als hoogtepunt de opening van de Week van het Nederlandse Bier door burgemeester Van Aartsen. Op het Spuiplein zien wij alle mogelijkheden het festival tot een groot succes te maken.

De 34 bierbrouwerijen die hun bier schenken zijn:

Activiteiten

Naast de mogelijkheden tot bierproeven worden er verschillende masterclasses gegeven. Ook wordt er speciaal voor Haagse ondernemers, organisaties en ministeries de vrijdagmiddagborrel VrijMiBier georganiseerd.

Vorig jaar is er door Slijterij Mitra een sfeerimpressie gemaakt van het bierfestival Den Haag. Leuk om een idee te krijgen van hoe groots dit bierfestival wordt aangepakt.

Meer informatie Nederlands Bierfestival Den Haag 2013

Voor het bierfestival kunnen online kaarten worden gekocht. Meer informatie over het Nederlands Bierfestival Den Haag 2013 kunt u vinden op de de website van de Week van het Nederlands Bier.

BierNederland

BierNederland brengt nieuws over Nederlandse bierbrouwerijen, bierproeverijen en bierfestivals. Samen met bierkenners, liefhebbers en enthousiastelingen werkt het samen om het Nederlandse bier verder op de kaart te zetten.

Top